sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Sijoittamisen tavoitteeni

Huomenta!

Tavoitteeni ovat varmaan pääpiirteittäin sama kuin muilla kaltaisillani blogin pitäjillä - Raha
Ei väliä paljonko sitä on kunhan mulla on samanlaista ja enemmän kuin muilla? Ei ihan

Jollekkin riittää 100 000e, toiselle 500 000e ja kolmas tavoittelee miljoonaziljoonia. Mulla ei ole mitään hajua mikä tulee mulle olemaan se lopullinen "riittävä" omaisuus, ei varmaan mikään. Ite pidän paljon tärkeämpänä sitä miten omaisuus on hankittu kuin sitä kuinka paksu lompsa pullistelee persposken päällä. Tästä voi päätellä että mä en muka hirveästi arvostaisi kermapyllyjä ketkä on saanut suhteellisen pätevät juoksulenkkarit vaurastumisen tielle, mutta ei sekään pidä ihan paikkaansa.

Nallekarkit ei mee aina tasan vaikka suomessa on periaatteessa samat mahkut kaikilla. Jos vaikka verrataan johonki Afrikan maan savimajakylään missä sulla on teoriassa <0 % mahkut päästä ees veke omasta kotikylästä saati selvitä hengissä villipetojen keskellä riehuvista sisällissodista ja ebolaruttoaidseista! Ja jos siitä kylästä sattuu ponnahtamaan joku vähän spesiaalimpi keissi ja onnistuu päihittämään kotoisat ongelmat ja keräämään vielä varallisuutta niin kyllä sille mun hattu nousee ennemmin kuin 12 vaimoa omaavalle saudiprinssille joka ostelee fudisseuroja, ihan vaan läpällä.

Taisi punainen lanka vähän kadota, tiivistettynä: Tavoitteeni on kerätä itselleni mahdollisimman suuri omaisuus omasta pikkupikku palkasta säästäen ja ylivoimaisen mahtavaa osakenerouttani käyttäen. Lottovoitot menköön eläkeläisille.

Joo mutta cut the crap laitetaas vähän taulukkoa peliin.

Sijoitus tavoitteeni

Näyttäisin vähän siltä että mä en ole hetkeen ostamassa fudisseuroja ja joudun tyytymään jonkun aikaa vielä yhteen vaimoon. Tuotto-odotukset ovat suhteellisen maltilliset joten tulevaisuudessa odotan enemmän positiivisia kuin negatiivisa tapahtumia koskien pikku salkkuani :)

ps. ( Olen excelin kanssa vielä suhteellisen aasi joten jos löytyy jotain ratkaisevia virheitä laskelmista niin ottaisin mielelläni tiedon asiasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti